Tovább olvasom

Brown, Jeffrey

Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth M. Zsanett
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 176 oldal

 

Méret: 128 x 210 mm
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9789638115195

 

2 499 Ft1 999 Ft
Mennyiség

„A Jedi Akadémia végső soron ugyanattól jó, amitől a Darth Vader és fia volt, hogy a sok star warsos külsőségen átsüt a személyes hitelesség, hogynemondjam a hideg űrön a lélek melege. Ezért szerettük annyira olvasni hatéves, első osztályba járó csemetémmel, és emiatt várjuk mind a ketten izgatottan a folytatásokat.” Varró Dániel

„Azt hittem, a második évem a Jedi Akadémián simán fog telni, és így is volt… eleinte. Építettem egy szuper robotot, tanulmányútra mentem egy jeges bolygóra, és messzire elkerültem Gammy galaktikus kajáját. Aztán minden összekuszálódott! A pilótaképzés sokkal nehezebb volt, mint vártam, a legjobb barátaim hanyagolni kezdtek, és az osztály zsarnokai megpróbáltak átcsábítani a sötét oldalra – ami egész jó mókának tűnt! És én még azt hittem, hogy az általános iskola volt nehéz…”

A Jedi Akadémia-sorozat folytatása az előző részhez hasonlóan képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a sulis lét minden vicces és kínos pillanatát.

A szerző a Vader kicsi hercegnője, a Darth Vader és barátai és a Jó éjt, Darth Vader! című könyvekből jól ismert Jeffrey Brown-stílussal ezúttal is gondoskodik a felnőttek és gyerekek önfeledt szórakozásáról.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Star Wars – Jedi Akadémia

2499 Ft 1999 Ft 20%

starsBetöltés...
Vader kicsi hercegnője

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Jeffrey Brown
Darth Vader és barátai

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Jeffrey Brown
Jó éjt Darth Vader!

1999 Ft 1599 Ft 20%

Brown, Jeffrey

Jeffrey Brown saját bevallása szerint elsősorban karikaturista, ám videoklip-rendezőként és forgatókönyvíróként is találkozhatunk a nevével. Eredetileg festészettel foglalkozott, ám hamar átnyergelt a képregények világába, mely a könyvei formai megoldásain is tetten érhető. Jó néhány eredeti koncepción alapuló mű után fordult gyerekkori kedvence, a Star Wars felé: kreatív és humoros könyvecskéit, melyeknek egyaránt szerzője és illusztrátora, főként a fiatalabb korosztálynak szánja, ám sajátos iróniája, finom humorú kikacsintásai révén a felnőtt olvasók számára is felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja