Tovább olvasom

Brown, Jeffrey

Star Wars – Jedi Akadémia

starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth M. Zsanett
Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 160 oldal

 

Kötés: cérnafűzött
ISBN: 9786155501906

 

2 499 Ft1 999 Ft
Mennyiség

,,Egész életemben arra készültem, hogy pilótasuliba fogok járni, mint a barátaim – de nem vettek fel! Ám ekkor jött egy Yoda nevű kis zöld fickó, aki meghívott a Jedi Akadémiára. Az osztálytársaim most földönkívüliek, robotok és fénykard-suhogtató zsarnokok, akik tárgyakat tudnak mozgatni az akaratukkal! Hogyan versenyezhetnék velük? Mintha nem lenne így is elég nehéz a gimi…”

Ez az elképesztő eredetiséggel megírt könyv képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a gimis lét minden vicces és kínos pillanatát, frusztrációját és felszabadultságát – egyetlen történetbe sűrítve mindazt, ami felejthetetlenné teszi a középiskolás éveket.
A New York Times-bestsellerszerző Jeffrey Brown utánozhatatlan stílusát a Vader kicsi hercegnője, a Darth Vader és barátai és a Jó éjt, Darth Vader! című könyvekből már jól ismerhetjük. Brown ezúttal is gondoskodik arról, hogy szülők és gyerekek egyaránt önfeledten szórakozzanak a Star Wars-univerzum legviccesebb akadémiáján.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Jeffrey Brown
Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

2499 Ft 1999 Ft 20%

starsBetöltés...
Vader kicsi hercegnője

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Jeffrey Brown
Darth Vader és barátai

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Jeffrey Brown
Jó éjt Darth Vader!

1999 Ft 1599 Ft 20%

Brown, Jeffrey

Jeffrey Brown saját bevallása szerint elsősorban karikaturista, ám videoklip-rendezőként és forgatókönyvíróként is találkozhatunk a nevével. Eredetileg festészettel foglalkozott, ám hamar átnyergelt a képregények világába, mely a könyvei formai megoldásain is tetten érhető. Jó néhány eredeti koncepción alapuló mű után fordult gyerekkori kedvence, a Star Wars felé: kreatív és humoros könyvecskéit, melyeknek egyaránt szerzője és illusztrátora, főként a fiatalabb korosztálynak szánja, ám sajátos iróniája, finom humorú kikacsintásai révén a felnőtt olvasók számára is felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja